logo

Zwanger in balans met Do-In Yoga 

                      

Zwangerschapyoga, Do-In

In Balans tijdens de zwangerschap

Do-In zwangerschapsyoga helpt je om energiek, gezond en in balans te blijven tijdens de zwangerschap. Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan het leren ontspannen, ademtechnieken en versterkende Do-In Yoga oefeningen. Daarnaast is er ruimte voor praktische informatie over de zwangerschapsperiode, de bevalling en jouw vragen.

Do-In zwangerschapsyoga is geschikt voor iedere aanstaande moeder. Vanaf 14 weken kan je zwangerschapsyogalessen volgen tot aan de geboorte.

Waarom Do-In Zwangerschapsyoga:

  • Geeft ontspanning
  • Verbetert op een zachte manier het uithoudingsvermogen, geeft kracht en energie
  • Kan zwangerschapsklachten verminderen of voorkomen
  • Versterkt de band met je baby in de buik
  • Ontmoet andere zwangere vrouwen en deel ervaringen
  • Do-In zwangerschapsyoga is ook een prettige manier om je partner bij de zwangerschap te betrekken. Daarom is er de mogelijkheid voor een partnerles.

Praktisch en Tarieven

Do-In zwangerschapsyoga bestaat uit 10 lessen van 75 minuten met iedere les een eigen thema. We sluiten de les af met een kopje thee. De lessen vinden plaats op woensdag van 18:15 uur tot 19:30 uur. De kosten voor  Do-In zwangerschapsyoga zijn voor 10 lessen 125 euro. Deze kosten komen in aanmerking komen voor vergoeding vanuit je zorgverzekering. Er is plek voor 8 deelneemster zodat er voor iedereen voldoende ruimte en aandacht is.

Draag comfortabele kleding en het is fijn om een warm vestje mee te nemen voor de eindontspanning.